Nytt läsår

Så var semestern över för de flesta av oss och det är dags för en ny termin på Ängshumlan. Ett gäng barn har lämnat oss för nya äventyr i förskoleklassen och påfyllningen från småkrypen är klar. På Ängshumlan kommer vi starta med 24 kids varav 3 är klara eller håller på med sin inskolning då de tidigare gått på andra förskolar, vi hoppas dessa och alla andra barn och föräldrar nya som gamla ska trivas hos oss.


Även personalstyrkan är lite förändrat, Erica har flyttat till Nyckelpigan och Gustav har tagit plats hos oss men lugn Lisa, Johanna och Josephine har lovat att hålla ordning trots detta.


De första veckorna har främst ägnats åt att lära känna varandra och miljön på avdelningen, det är många nya och nygamla kontakter som ska tas både för barn och vuxna men allt går väldigt bra och vi håller på att svetsa samman ett fantastiskt gäng.


I går insåg vi att alla förskoleavdelningar med självrespekt måste ha en play-doh.deg så barnen hjälptes åt att mäta, hälla och blanda ihop alla ingredienser. Tillsammans bestämde sedan barnen att leran skulle vara grön.






I dag har de barn som vill fått börja med ett stort "tillsammans" konstverk. Ni må tro att barnen har klippt och limmat för att konstverket ska bli otroligt vackert. Nu väntar vi med spänning på att få se resultatet.








Nu leker vi ute på gården i väntan på den stundande Taco-buffen som det utlovas till lunch.
  



Kommentarer